Design vibrators ♥♥ Stijlvolle & Luxe vibrators #Luxe sextoy

30-05-2018

De luxe vibrator is niet langer zeldzaam en niet langer een raar ding.

 

Design vibrators zijn luxe vibrators die op ieder nachtkastje passen en vooral….je doen genieten en je op ieder gewenst moment een heerlijk orgasme bezorgen. Alleen of samen met je partner.

Design Vibrators van JimmyJane


Als je aan design vibrators denkt, denk je aan JimmyJane. JimmyJane is een vibrator merk dat alle andere luxe merken doet verbleken. Prijswinnend, design, intense trilling, extreem genot en vooral klasse. Daar gaat het om bij JimmyJane.  Bij het sexshop LadyVibes kijken we eerst naar kwaliteit en dan pas naar prijs. Dat is maar goed ook want de JimmyJane vibrators zijn inderdaad aan de prijs, maar geloof ons, het is de investering meer dan waard. Als je bedenkt dat je vibrator minstens 5 jaar gaat gebruiken en gemiddeld zo’n 2 keer per week dan hebben we het over 500 heerlijke JimmyJane orgasmes, alleen of samen met je partner. ALs je zo kijkt dan valt de prijs wel weer mee, want je krijgt er erg veel voor terug.

Jimmy Jane vibrators zijn luxe, worden uitsluitend verkocht door de topretailers en luxe winkels. JimmyJane mag gezien worden en daarom hebben toonaangevende modebladen al vaak aandacht besteed aan de prachtige luxe vibrators zoals de JimmyJane vibrator Form 6, de JimmyJane vibrator Form 2 , de JimmyJane Ascend 7 Dubbele Vibrator en de JimmyJane Glo Rabbit Verwarmende Vibrator.

 

Bekijk ook eens
JimmyJane Form 5 Vibrator - Roze

€ 44,95 € 119,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
JimmyJane Form 6 Roze vibrator

€ 129,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
JimmyJane Love Pods OM Massager

€ 77,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
JimmyJane Love Pods Coral Massager

€ 92,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis