Gun jezelf of je geliefde het beste ♥♥ Lelo vibrators

Wat voor kleren draag je? en schoenen? verzorg je je zelf goed? Weest trots op jezelf en gun jezelf het allerbeste. Tegen dames en heren die op zoek zijn naar een goedkope vibrator op batterijen vol ongezonde stoffen die na 2 weken stuk is kunnen we maar 1 ding zeggen: DIE verkopen we NIET. Wij verkopen alleen de allerbeste kwaliteit, producten met garantie die je gegarandeerd laten genieten. Zelffs greenpeace waarschuwt voor die rommel.

 

Is Greenpeace tegen goedkope vibrators?


Nee hoor, maar ze waarschuwen wel ! Veel goedkope seksspeeltjes bevatten zeer hoge concentraties schadelijke weekmakers. Het zijn dezelfde stoffen als die in kinderspeelgoed waarop de Europese Unie in 2005 een verbod heeft afgekondigd. TNO onderzocht in opdracht van Greenpeace Nederland acht verschillende seksspeeltjes zoals dildo's en vibrators op de aanwezigheid van ftalaten (weekmakers). Zeven van de acht producten bleken ftalaten te bevatten, variërend van 24 tot 51 procent. Kenmerken van deze stoffen zijn dat ze moeilijk afbreken in het milieu en al in kleine hoeveelheden schadelijk voor jou kunnen zijn. Een van de aangetoonde ftalaten, DEHP, is vorig jaar door de Europese Unie verboden in kinderspeelgoed wegens de schadelijke effecten op jonge kinderen. De speelgoedindustrie heeft daarop alternatieven ontwikkeld waardoor er nog steeds zacht plastic speelgoed te koop is. "Het is ongelofelijk dat zo'n stof nog wel gebruikt mag worden in speelgoed voor volwassen", stelt Bart van Opzeeland van Greenpeace Nederland," we hebben de afgelopen jaren veel producten getest maar zulke hoge concentraties hebben we niet eerder aangetroffen". De Europese Unie besloot het kinderspeelgoed met weekmakers te verbieden met name vanwege de directe blootstelling van gevoelig weefsel aan bijtringen en sabbelspeelgoed. Het is schokkend dat seksspeeltjes, die ook gemaakt worden voor inwendig gebruik, deze gifstoffen nog wél bevatten.

 

Bij ladyVibes verkopen we alleen gezonde vibrators zonder schadelijke stoffen.

 

Een ander misverstand: 'Vrouwen denken vaak: ik heb een man, dus ik heb zo'n ding niet nodig. Maar je moet een vibrator los van je relatie zien. Je gebruikt hem in eerste instantie voor jezelf. Om jezelf aandacht te gunnen en te verwennen met een orgasme. Dat is naast een heerlijk gevoel van genot ook een boost voor je gezondheid: bij een orgasme komen het rustgevende hormoon oxytocine en de gelukshormonen endorfinen vrij. Daarom voel je je daarna mooi, ontspannen en vrolijk, ofwel voldaan!' In het onderzoek van Berman meldden de vrouwen met een vibrator een hoger libido, meer seksuele opwinding en gemakkelijker orgasmen. Zij voelden zich vaker seksueel bevredigd dan vrouwen zonder, waren gelukkiger en hadden minder stress. De vibrator was voor deze vrouwen een aanvulling op hun seksleven: ze kregen ook op andere manieren orgasmen en, nee, de vibrator was geen vervanging van hun partner. Het is een fantastische aanvulling die je allen of samen gebruikt.

 

LadyVibes is de nummer 1 vibrator webshop voor hoog opgeleide vrouwen

 

Door vrouwen en Voor vrouwen die zichzelf willen verwennen, maar ook voor mannen die hun vrouw of vriendin een heerlijk cadeau willen geven en natuurlijk voor stellen die elkaar het allergrootste plezier willen doen. Goedkope vibrators verkopen we niet, maar dat willen we ook niet. Bij ladyVibes koop je een duurzame, stille maar vooral krachtige vibrator van een topmerk en van veilig materiaal van de allerhoogste kwaliteit, zodat je alleen of samen het ultieme plezier zult beleven. En wees niet bang, ook bij ladyVibes kun je voordelig shoppen.

 

Gun jezelf of je geliefde het beste ♥♥ Lelo vibrators