Online een Vibrator kopen ♥ Tips bij het kopen van vibrators

LadyVibes is de nummer 1 vibrator webshop voor hoog opgeleide vrouwen
 

Geef het maar toe: je bent best benieuwd hoe het voelt om een vibrator te gebruiken. En dat is helemaal niet gek hoor, want dit populaire trillende apparaatje is natuurlijk niet voor niets zo waanzinnig geliefd door vele vrouwen (weet je nog? de aflevering van Sex and the City waarin Charlotte verslaafd is aan haar Rabbit vibrator). In ieder geval zal een vibrator een echte verrijking zijn voor je seksleven (of je 'm nou alleen of samen gebruikt) en een goede vibrator hoort eigenlijk in elk nachtkastje thuis!

 

Maar een vibrator koop je niet zomaar. Tenminste, de meeste vrouwen lopen niet heel gemakkelijk een sekswinkel binnen: het is niet alsof je een pot augurken bij de supermarkt haalt. 

 

Er heerst toch nog steeds een beetje een taboe op seksspeeltjes en wat nou als je je buurvrouw tegenkomt? Nee, wat dat betreft is online shoppen een stuk veiliger. Maar er zijn zo veel verschillende webshops met zo veel verschillende merken dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien wil je niet bij zo'n ordinaire online sexshop je spullen kopen. Het moest discreet zijn en stijl en klasse hebben, want dat heb jij ook. Daarom winkel je discreet bij LadyVibes. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten; waar voldoet een goede vibrator aan?

 

Discreet online je vibrator kopen

 

Om meteen maar duidelijk te zijn: er is ontzettend veel rommel op de markt te vinden. Vibrators die gemaakt zijn van slecht en onhygiënisch materiaal, vibrators die zelfs schadelijke stoffen bevatten. En aangezien jij hem gebruikt voor je gevoeligste en intiemste plekje, moet je natuurlijk wel zeker weten dat 'ie van goed en vooral veilig materiaal is gemaakt: zoals siliconen. Waar je ook aan moet denken is: hoe/waar wil je hem gebruiken? Wil je 'm vooral inwendig of uitwendig inzetten (als je begrijpt wat ik bedoel), want elke vibrator is weer bedoeld voor een ander 'gebied'. Of voor allebei tegelijk, zoals een tarzan vibrator.

Iets wat belangrijk is, hoeveel geluid maakt het apparaatje? Het is niet zo fijn als de hele buurt kan meegenieten met jouw speelkwartiertje. Een goede trilling is ook belangrijk. Je hoeft natuurlijk niet al na tien tellen klaar te zijn, maar uren met zo'n trillend ding tussen je benen liggen is ook weer niet de bedoeling. Het is het fijnst als je zelf de trilling en verschillende 'standen' kunt bepalen. Wij verkopen overigens alleen fluisterstille vibrators. Ook erg handig: als de vibrator geen batterijen nodig heeft, maar werkt op een oplaadbare accu. Je zult altijd zien dat je geen batterijen in huis hebt, terwijl je net zo'n zin hebt!

Ben je van plan om je vibo onder de douche te gebruiken, koop dan zeker eentje die waterdicht is, anders is het ook zo zonde van je geld! Denk dan aan de Insignia lijn van Lelo.

Als laatste de vormgeving, hier zijn wij vrouwen toch gevoelig voor... We zitten over het algemeen niet te wachten op een replica van een penis (compleet met aders enzo), maar we hebben liever een substiel en abstract object. Ook voor het geval dat paps en mams in je nachtkastje snuffelen: zo hebben ze niet meteen door dat ze met een vibo te maken hebben, maar complimenteren ze je eerder met je goede smaak voor kunst.

 

Een vibrator kiezen

LadyVibes heeft een selectie gemaakt van de beste vibrators en andere spannende seksspeeltjes en stelt hierbij kwaliteit, gezondheid en effectiviteit voorop . In tegenstelling tot andere winkels houden wij ons aan ons woord en verkopen wij gegarandeerd geen producten met giftige weekmakers of andere onveilige materialen die schadelijk zijn voor je gezondheid. Er is al teveel rommel op de markt. Bij ons koop je veilige kwaliteit, waar je jaren het ultieme plezier aan zult beleven