Tips om de beste vibrator te kopen ♥♥ Vibrator klaarkomen

Vibrator voor beginners


Als je nog nooit eerder een vibrator hebt gebuikt raden we je aan met een uitwendige of een niet al te grote staafvibrator te beginnen. Belangrijk is dat deze niet te veel geluid maakt. Als je helemaal gewend bent geraakt aan het gebruik van een vibrator is het spannend om te experimenteren met andere modellen. Aanrader: de Lelo Liv vibrator.

 

Vibrator moeite met klaarkomen?


Om klaar te komen is in de meeste gevallen uitwendige stimulatie nodig. Als je moeite hebt om klaar te komen raden we je daarom aan om te kiezen voor een uitwendige vibrator of een niet al te grote staafvibrator. Kies voor een vibrator met een krachtige vibratie en een regelbare vibratiesterkte om te kunnen experimenteren wat het beste werkt. Wat ook erg kan bijdragen aan het succes is het geluidsniveau. Let er bij het maken van je keuze daarom ook op dat de vibrator niet te veel geluid maakt. Speciaal voor vrouwen die moeite hebben adviseren wij: de Lelo Iris vibrator. De Elise vibrator van Lelo is ook een echte krachtpatser 

 

Geduld hebben met een vibrator


Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wees geduldig! Hoe groot je verlangen en behoefte aan de kracht van genoegen ook is, geef jezelf de tijd om het speeltje uit te proberen en te oefenen. Hoe beter jij je lichaam en het seksspeeltje leert kennen, des te bevredigender het resultaat. Bovendien kun je door te oefenen erachter komen of de vibrator wel geschikt is voor jóuw behoeften. Misschien voel je je lekkerder met een G-spot vibrator - kies dan de Gigi vibrator van Lelo - of de Mona vibrator, een kleinere vibrator - de Lelo Liv vibrator of de Lelo Mia vibrator -of juist een complete duo-vibrator, de Ina, die is zeer populair. Je lichaam is 'jouw tempel' dus behandel het met zorg en aandacht!

 

Vibrator alleen vaginaal?


De vibrator kun je inwendig gebruiken om je intieme erogene zones te bespelen. De meeste speeltjes zijn geschikt voor je vagina. Sommige vibrators kun je ook anaal ''anaal vibrator'' gebruiken, afhankelijk van de grootte van de vibrator en jóuw voorkeur! Immers, niet alle vrouwen vinden anale penetratie prettig. Misschien dat anaal glijmiddel op zo'n moment uitkomst biedt, maar ook hier geldt: bij twijfel, niet doen. Ben jij iemand die er wel van geniet, waanzinnig! Dan zijn er ook vibrators met twee motoren een aantrekkelijke keuze. Je kunt zo'n seksspeeltje namelijk aan twee zijden gebruiken, dus vaginaal en anaal. Kies voor de Lelo Liv vibrator of de Lelo Ina vibrator.

 

Vibrator uitwendig


Een vibrator kun je ook gebruiken als massagestaaf. Wanneer je het sekspeeltje uitwendig gebruikt, kun je bijvoorbeeld je vagina masseren of andere gedeelten van je lichaam. Overigens kun je hiervoor ook prima terecht bij de 'stimulators'. Deze zijn speciaal ontworpen voor uitwendige stimualtie en bevrediging. 

 

Vibrator afmetingen


Size does matter? Ja, bij vibrators in ieder geval wel. Heb je meer behoefte aan een sensationele 'vinger' look-a-like, dan is de mini-vibrator een speels geheim. Maar wil je een seksspeeltje dat een gemiddelde afmeting heeft die aansluit bij de mannelijke 'pleasure stick', dan is een afmeting van zo'n 16-18 cm prima. Kies de Lelo Liv vibrator. Eén maatje groter richting de 20 cm? Dan kun je denken aan de Iris vibrator van Lelo, door velen als de perfecte vibrator beschreven. Overigens is niet alleen de lengte, maar ook de dikte van invloed op jouw voldoening. Lekker groot? Kies dan voor de powergirl Lelo Elise vibrator.

 

Materiaal


Kies altijd een vibrator die is gemaakt van materialen die veilig voor het lichaam zijn en ongevaarlijk voor de gezondheid. Alle Lelo en Emotional Bliss vibrators zijn veilig en niet gemaakt van obveilige stoffen. 

 

G-spot vibrator


Tsja, die G-spot. De boeken en magazines staan er vol mee. Hoe vinden we deze plek en wat doen we ermee? Hulde aan alle vrouwen die deze geheime plek gevonden hebben! Neem een G-spot vibrator en prikkel 'm dag-in-dag-uit... Ben je nog op zoek? Ook dan kun je aan de slag met de G-spot vibrator. Deze vibrators hebben een buiging aan het uiteinde waardoor je beter op jouw speciale plek kunt komen. Met een beetje oefening en ontspanning kun je tijdens een spannende ontdekkingstocht jouw genotsplek vinden. Ideaal is de Gigi G-spot vibrator van Lelo

 

Vibrator batterijen of oplaadbaar? 


Wij adviseren altijd een oplaadbare vibrator te kiezen. Deze zijn krachtiger, zijn makkelijk op te laden en meestal van een veel betere kwaliteit. Overigens hebben de meeste oplaadbare vibrators een oplaadtijd van 2-4 uur en kun je ze daarna zo'n 2-5 uur gebruiken. Dus als je weken lang op pad gaat, zorg er dan voor dat je ergens onderweg kunt bijladen...

 

Hygiëne vibrator


Wanneer je jezelf helemaal in de watten hebt gelegd, is er toch nog even een ding om bij stil te staan. Schoonmaken! Ja, helaas, ook bij deze lusten horen de lasten. Alhoewel dat natuurlijk niet in verhouding staat, want een vibrator is in no-time schoongemaakt. Gebruik hiervoor professionele reinigingsmiddelen zodat je zeker weet dat je seksspeeltje lang meegaat voor jouw waanzinnige ervaring. 

Tips om de beste vibrator te kopen ♥♥ Vibrator klaarkomen

Lelo - Lyla 2 Cerise

€ 139,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
LELO Nea 2 Obsidian - Zwart

€ 94,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
LELO Gigi 2 - Cool Gray

€ 139,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
LELO Sona - Donkerroze

€ 99,00

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
LELO Gigi 2 - Turquoise Blauw

€ 139,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
LELO Tiani 2 - Zwart

€ 139,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Lelo Mona Wave Vibrator Zwart

€ 159,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Lelo - Alia Vibrator Pink

€ 119,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis